کد خبر 272698
۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹

کرایه‌ها گران شد

کرایه‌ها گران شد

نرخ کرایه حمل‌ونقل عمومی از امروز در تهران بالا رفت.عضو شورا می‌گوید که افزایش قیمت‌ها کمتر از نرخ تورم بود.

به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از فارس، از امروز نرخ کرایه اتوبوس، مترو و تاکسی در تهران گران می‌شود. 
رئیس کمیسیون حمل‌ونقل ترافیک شهر تهران جعفر تشکری هاشمی می‌گوید که نرخ‌ها به‌صورت میانگین 36.8 درصد افزایش‌یافته است.
2 ماه پیش اعضای شورای شهر تهران لایحه نرخ حمل‌ونقل عمومی را تصویب و میانگین نرخ را کمتر از سقف تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی تعیین کردند.
از اول اردیبهشت نرخ بلیت اتوبوس بی.آر.تی ۲ هزار و ۷۵۰ تومان و قیمت بلیت اتوبوس‌های معمولی به ۳ هزار تومان رسید. 
قیمت بلیت مترو 25 درصد و تاکسی هم حدود 38 درصد بالا رفت.

نرخ‌ها بالا کشید اما هنوز برخی از دستگاه‌های کارت‌خوان در مترو و اتوبوس خراب است و رانندگان از مردم پول نقد دریافت می‌کنند و همین امر باعث کندی حرکت می‌شود.

کارشناس شهری خداد محمدی می‌گوید که مشکلات موردی است و مردم باید یاد بگیرند که همیشه پول نقد همراه داشته باشند، نمی‌شود که همه چیز بی‌نقص باشد.

در مقابل کارشناس شهری دیگر کاوه یاور می‌گوید که راننده اتوبوس شهری (ملکی و بخش خصوصی) در صورت خرابی دستگاه کارت‌خوان، حق گرفتن وجه نقد از مسافران را ندارد و مردم می‌توانند شکایت خود را در این باره در سامانه 137 ثبت کنند.

کارشناسان می‌گویند که باید شهرداری علاوه بر تقویت سیستم‌های پشتیبانی و نصب دستگاه‌های جدید و مقاوم با رانندگان متخلف هم برخورد کنند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha